Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Ende zet vraagtekens: 'Dat is Frank de Boer vast nog niet vergeten…'

Laatste update:

"Zonder Kuipers, Richard Liesveld en Pol van Boekel wordt de spoeling natuurlijk wel heel dun", zo stelt de ex-arbiter, die betreurt dat de KNVB niet tegen de beslissing van de UEFA durft in te gaan. "De absentie van dit drietal is in de cruciale fase van de eredivisie, hun corebusiness, natuurlijk te gek voor woorden." De aanstellingen van Pieter Vink bij PSV-Vitesse en Serdar Gözübüyük bij SC Heerenveen-Ajax zijn 'natuurlijk geen luxe', maar volgens Van der Ende te wijten aan de UEFA-cursus.

Van der Ende zet vraagtekens bij de aanstelling van beide arbiters. "Vink was er een jaar uit, vergat vorige week bij Cambuur een penalty te geven aan Ajax", zo stelt de ex-arbiter, die aangeeft dat Vink als technische man bij vv Noordwijk aan Ajax-directeur Edwin van der Sar vroeg te keepen. "Sommige dingen moet je in het kader van je geloofwaardigheid niet willen. En Gözübüyük kostte Ajax indirect twee punten door Roda JC in blessuretijd onterecht een corner te geven, waaruit werd gescoord (2-2). Dat is Frank de Boer vast nog niet vergeten…"

Volgens Van der Ende wordt het gebrek aan kwaliteit duidelijk en is de misser van Danny Makkelie geen incident. "Helaas is er al jaren de ontwikkeling dat de arbitrage een veel te grote invloed heeft op de uitslagen én dus op de ranglijst." Hij mist 'in Zeist' topsportcultuur . "De wil om de beste scheidsrechters van de wereld op te leiden of te worden ontbreekt." En dat is volgens Van der Ende terug te zien in de wedstrijden.

Het laten opdraven van scheidsrechters voor de camera moet volgens de oud-arbiter ophouden. De UEFA, FIFA en de FA houden de arbiters niet voor niets uit de media, zo stelt hij. "Dat heeft met autoriteit te maken. Als ik onze scheidsrechters op tv zie, zijn het net leerlingen op de middelbare school, die van een 5 een 6 proberen te maken. Erg sneu."

Meer nieuws

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
46
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
13
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
89
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
25
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
17
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties