Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gaag grapt ondanks nederlaag Jong Ajax: 'Komt het huis niet meer in'

Laatste update:

"Wij gaan volle bak voor promotie en in de beker halen we de finale. Dat weet ik zeker", vertelt Van der Gaag aan FOX Sports na de 2-4 zege op Jong Ajax van maandagavond. Het duel in Amsterdam had een bijzonder tintje, want bij de opponent is vader Mitchell van der Gaag de trainer. "We hebben er wel een paar grapjes over gemaakt, maar ik heb hem vandaag (maandag, red.) niet meer gesproken. Je moet de wedstrijd ingaan zoals altijd."

"Dat het m'n vader is maakt het niet leuk of minder leuk. Het is zoals altijd", benadrukt de middenvelder van NAC nog maar eens. "Als je scoort is dat wel altijd leuk. Straks praat ik gewoon normaal met hem en lach ik erom. Hij vindt het waarschijnlijk ook wel leuk." Van der Gaag tekende voor de 2-3 van NAC, dat knap terug wist te komen van een 2-0 achterstand. In blessuretijd maakte Mounir El Allouchi aan alle spanning een einde door de vierde treffer van de bezoekers aan te tekenen.

Van der Gaag senior reageert met een kwinkslag op het doelpunt van zijn zoon. "Ja, die komt een jaar het huis niet meer in", stelt de keuzeheer van Jong Ajax, die ook het zakgeld wil inhouden. "Dat heeft hij niet meer nodig hoop ik. Voor hem is het leuk. Je bent sportman. Hij wil winnen en ik wil winnen. Hij scoort eigenlijk nooit en uitgerekend hij maakt de 2-3." De coach baalt van de vele individuele fouten bij zijn spelers in de tweede helft. "Uiteindelijk was er niets af te dingen op de overwinning van NAC, zij maakten er een echte vechtwedstrijd van en konden de ruimtes benutten."

-
Zie jij NAC Breda de finale van de TOTO KNVB Beker halen?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
7
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
35
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
9
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties