Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp: 'Advocaat vindt eigen basisspeler van het niveau-FC Dordrecht'

Laatste update:

"Hij vindt die Bozeník helemaal niks, maar echt helemaal niks. Dat vindt hij van het niveau-FC Dordrecht", aldus Van der Gijp. Advocaat zelf werd na afloop bij FOX Sports gevraagd naar zijn mening over de twintigjarige Slowaak, en zei toen veelzeggend: "Ik vind het moeilijk om daar iets over te zeggen, want ... alles kan beter."

Wim Kieft had gehoopt dat Bozeník zijn kans dit weekend zou grijpen. "Ik werd op een gegeven een beetje moe van die Jörgensen. Die stond er wel steeds in, maar ... Dus ik dacht: steek dan je energie in die Bozeník, en ga niets steeds roepen dat hij er niet zoveel van kan. En Dick heeft daar misschien ook wel gelijk in, dat hij er niet zoveel van kan, maar dat helpt hem natuurlijk ook niet. En ik zag hem vorig seizoen bij momenten invallen, was hij heel agressief, ging hij naar de eerste paal. Daar moet je hem een beetje op beoordelen, want voetballen kan hij niet echt. Je kan hem niet aanspelen, dat hij de bal vasthoudt."

Johan Derksen weet dat Advocaat momenteel niet gelukkig is bij Feyenoord. "Dick ergert zich een ongeluk", zegt Derksen. "Er komt geld vrij bij Feyenoord, dat gaat dan naar Varkenoord, de opleiding, wat natuurlijk op de lange termijn belangrijk is. Maar Dick zit er vandaag, en die wil vandaag succes hebben. Dick heeft helemaal geen belang om jeugdspelers in te passen, want dat kost punten. Dick wil gewoon een goede speler op een bepaalde positie, en als die Jörgensen steeds afhaakt, heeft hij geen goede vervanger."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
62
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties