Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp: 'Als je Álvarez door hem vervangt, word je daar niet slechter van'

Laatste update:

"Stel je voor dat je Álvarez vervangt door die jongen die nu bij FC Utrecht (Timber, red.) speelt, word je daar niet slechter van. Die is sterk, man. Sterk en snel", geeft Van der Gijp te kennen. "Utrecht moeten we in de gaten houden", zo voegt Derksen later toe over FC Utrecht, dat momenteel de derde plaats in de Eredivisie bezet. "Die rare trainer (René Hake, red.) heeft nooit gevoetbald, maar heeft wel veel ervaring. Ik heb het idee dat hij een personality acteert, maar hij doet het hartstikke goed. En ik gun het die voorzitter (Frans van Seumeren, red.). Utrecht heeft een hartstikke goed team."

Tegelijkertijd is Kieft in het praatprogramma kritisch over het optreden van Ajax tegen Heracles Almelo, dat de Amsterdammers zaterdagavond op een 0-0 gelijkspel hield. "Ik vond Ajax wel ergerlijk, hoor. De manier waarop ze speelden. Het is ergerlijk als je zelf gaat denken dat je goed bent. En je gaat daarin geloven. Ik zie het bijvoorbeeld aan Haller. Die heeft best aardige wedstrijdjes gespeeld en belangrijke doelpunten gemaakt. Nu wil hij bij elke bal die hij krijgt laten zien dat hij makkelijk kan wegdraaien."

"Tegen Borussia Dortmund en PSV zag je goede combinaties tussen Daley Blind en Dusan Tadic met stifjes, het oogt spectaculair", vervolgt Kieft. "Maar dat gaan ze nu standaard doen, ze willen heel graag laten zien hoe goed ze zijn. Dat is helemaal niet nodig. Als je gewoon doet, ben je ook heel goed. Antony speelde een wispelturige wedstrijd, die zitten er weleens tussen. Dit soort dingen moeten eruit."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties