Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp: 'Die twee kunnen er he-le-maal niks van! Geen gezicht!'

Laatste update:

Tim Ream (Fulham) en Walker Zimmerman (Nashville SC), de centrumverdedigers waar Van der Gijp op doelt, hadden het zichtbaar moeilijk met het vele balbezit dat ze kregen. "En dan kom je 1-0 voor... Soms loopt een wedstrijd anders dan je gepland had. Dus je maakt 1-0 en je laat die centrumverdedigers vrij. Wat doen zij? Die spelen hem naar elkaar, dan weer naar elkaar, dan weer, en dan spelen ze hem naar Virgil van Dijk."

"Elke keer als Oranje de bal verliest komt-ie bij die twee, want dat zijn de enigen die vrijstaan. Ze betrokken de keeper er nog bij... Maar het was gewoon lachwekkend. Geen gezicht!" Van Basten was zeer kritisch op met name het spel van Oranje in balbezit, maar Van der Gijp heeft geen klachten. "Blijf gewoon staan. Zo kun je negentig minuten lang kijken."

Van der Gijp was na de groepswedstrijd tegen Ecuador (1-1) kritisch op Denzel Dumfries, die toen in zijn ogen te diep speelde. Zaterdag blonk de rechtsback met twee assists en een goal uit tegen de VS. "Ik wil mijn gelijk niet halen, want dat interesseert me niks, maar die Dumfries... als hij er kan komen, dan breekt hij door de Chinese muur, hè?", lacht Van der Gijp. "Wat was hij goed! Het is een lust voor het oog, ook de energie die hij uitstraalt, daar word je toch hartstikke blij van?"

Dick Advocaat, eveneens aanwezig, heeft een verklaring waarom Dumfries beter was dan in de poulefase. "De eerste drie wedstrijden konden de backs niet opkomen, omdat de tegenstander met vijf man speelde. Nu speelden ze tegen een viermansdefensie en was er continu ruimte. Die krijgen ze tegen Argentinië niet, hoor", blikt Advocaat alvast vooruit op de kwartfinale. De Argentijnen wonnen zaterdagavond van Australië (2-1).

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
8
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
1
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
2
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties