Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp doet dringend transferadvies: 'Hij moet bij Feyenoord spelen!'

Laatste update:

"Als je een beetje op de counter speelt, zoals Feyenoord doet, dan heb je aan die Kerk echt een goede!", benadrukt Van der Gijp vrijdagavond in Veronica Inside. Kerk maakt niet alleen indruk met zijn sprintsnelheid. "Maar hij is ook sterk, de manier waarop hij Blind een keer wegzette", aldus de oud-rechtsbuiten, die ook een verbeterpunt heeft voor de 25-jarige aanvaller van FC Utrecht.

"Ik geloof ook, maar ik kan er nu helemaal naast zitten: hij is best wel vaak buiten adem", valt Van der Gijp op. "Dat moet ook wel, want hij maakt veel meters. Maar volgens mij kun je hem best wel conditioneel nog sterker krijgen, zodat hij nog vaker die versnelling (in kan zetten, red.)." Johan Derksen stipt aan dat Kerk nooit naar een 'topclub moet gaan die aanvallend speelt.' "Want dan moet hij in de kleine ruimte spelen", weet Derksen.

"Nee, hij moet bij Feyenoord spelen!", reageert Van der Gijp. "Of Dortmund. Nou is Dortmund misschien te hoog gegrepen, maar ik vind echt: je hebt een waanzinnige kluif aan hem." Derksen voegt toe: "Als hij ruimte heeft, is hij inderdaad levensgevaarlijk." Valentijn Driessen, die ook aanwezig is bij het praatprogramma, vond Kerk zondag ook al ijzersterk spelen tegen PSV (2-1 verlies). "Hij won het duel van Denzel Dumfries. Nou dat is geen slappe jongen", aldus Driessen.

Moet Feyenoord Gyrano Kerk halen?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
5
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties