Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp doet ontdekking: 'Die is tien keer zo goed als Forbs van Ajax'

Laatste update:

Hadj Moussa draaide de verdedigers van Volendam met sierlijke zaalvoetbalachtige kapbewegingen helemaal dol. De 22-jarige rechtsbuiten, die wordt gehuurd van de Belgische tweededivisionist Patro Eisden, kreeg diverse grote kansen, maar het ontbrak aan precisie in de afronding.

Ook Johan Derksen is zeer enthousiast over Hadj Moussa. "Ik zag hem fantastische dingen doen! Ik had nog nooit van die gozer gehoord!", aldus de Snor.

Anis Hadj Moussa

"Die kan dus tien keer beter voetballen dan Forbs", vult Van der Gijp aan. "Hadj Moussa kan écht voetballen. Forbs is snel, maar hij kan écht voetballen."

Een dag eerder raakten bij ESPN ook Marciano Vink en Kenneth Perez niet uitgesproken over Hadj Moussa. "Wat een speler!", zei Vink in Dit was het Weekend.

"We hebben voor het eerst gevochten om wie een Piero van deze speler mocht maken", vertelde Perez grappend. Piero staat overigens voor een verzameling van fragmenten uit een wedstrijd.

Vink had de eer om die fragmenten van commentaar te voorzien. "Na de eerste actie appte ik onze Piero-man al dat ik deze speler wilde, haha", aldus de oud-middenvelder. "Om de vijf minuten had-ie wel zo'n actie. Cox, de linksback van FC Volendam, werd helemaal gek. Die is ook gewisseld in de rust, en terecht, want hij had er geen grip op."

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties