Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp: 'Een schande! We zitten naar een kutelftal te kijken, man!'

Laatste update:

Qatar verloor dinsdag ook de laatste groepswedstrijd, tegen Nederland (2-0), en verlaat het toernooi puntenloos. "Je gaat een WK organiseren en je hebt niet eens een voetbalelftal. Waar begin je aan?", vraagt Van der Gijp zich af. Johan Derksen had het wel geweten: "Ze hadden toch met dat geld tien Brazilianen kunnen kopen en die een paspoort kunnen geven?"

"Had ook gekund", reageert Van der Gijp. "Of had in plaats van al die stadions gewoon twee dorpjes gebouwd en het WK stoepranden georganiseerd. Dit slaat nergens op! Zitten we naar een kutelftal te kijken, man! Gaat nergens over! Iedereen is beter dan Qatar!" Oranje won dinsdag zonder te imponeren moeiteloos. Van der Gijp is mild in zijn oordeel over de ploeg van Louis van Gaal.

"Wat verwacht je van Oranje? Dat ze na de 1-0 met zijn tienen die mensen gaan afjagen? Laat gaan, joh", zegt Van der Gijp op karakteristieke wijze. "Laat die mensen ook eens drie keer achter elkaar naar dezelfde kleur proberen te spelen. Wat hebben we nou vandaag aan energie verspild? Niks, nee."

Oranje vervolgt het WK zaterdag in de achtste finale tegen de Verenigde Staten, dat nipt won van Iran (0-1 winst). Derksen verwacht dat Oranje de volgende ronde overleeft. "De Verenigde Staten is natuurlijk fit en heeft een goede wedstrijdinstelling, maar qua creativiteit is het natuurlijk heel matig", vindt Derksen. "Wij hebben veel meer voetbal dan Amerika."

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties