Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp en Derksen reageren op eigen wijze na opheffen Oranje-boycot

Laatste update:

"Maar voor Noa en ook Hélène Hendriks is het wel prettiger werken, want zij worden daar steeds naartoe gestuurd", zegt Derksen. De boycot werd in de zomer van 2020 ingevoerd na een verkeerde grap van de analist: "Weten we zeker dat het niet Akwasi is?", zei Derksen terwijl een foto van een Zwarte Piet werd getoond. Enkele dagen later werd een hevige rel in medialand ontketend, die bijna het einde van de talkshow had betekend.

"Ik vind het ook leuk voor Noa", vertelt Van der Gijp maandagavond. "Anders zit ze er ook maar voor lul bij. Het was altijd zo lullig dat ze een beetje achteraan moest zitten. Op zich is het grappig voor haar dat ze weer een vraag mag stellen. Ik zou dat alleen wel inleiden met: 'Voordat ik het vergeet, ik vind jou wel een hele goede speler.' Of bij Ronald Koeman: 'Voordat ik het vergeet, ik vind jou echt een hele goede trainer.' Dat helpt. Dat helpt."

De boycot was op het WK nog van kracht, maar wordt met het inluiden van de tweede termijn van Koeman als bondscoach dus opgeheven. "Ik denk dat Koeman gelobbyd heeft", aldus Derksen. "Koeman wilde dat gezeik niet hebben." Van der Gijp denkt dat ook. "Het is afkomstig van Georginio Wijnaldum, Memphis Depay en Virgil van Dijk, die echt heel slecht tegen kritiek kunnen." Wilfred Genee voegt toe: "Zoals wij allemaal hier aan tafel."

Vahle kreeg maandagavond een bericht dat Vandaag Inside weer welkom is bij Oranje. Memphis legt uit waarom die beslissing is genomen. "De spelersgroep had zoiets van: streep eronder, wij gaan gewoon door. Jullie zijn gewoon weer welkom. Zo'n interview hebben is fijn, als er kritiek is is dat ook prima, maar toentertijd was dat onze grens. Nu gaan we gewoon weer verder en ik hoop dat het zo kan." Memphis heeft in de toekomst geen verwachtingen van het programma. "Ik verwacht niets, ik kijk sowieso geen televisie. Ik ben al druk genoeg met mijn eigen prestaties bezig."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties