Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp en Kieft schrikken: 'Dit was gewoon een 3, hij leverde alles in'

Laatste update:

Blind schakelde zich in de openingsfase goed in en haalde zo de achterlijn, maar zag er daarna in defensief opzicht meermaals slecht uit. Eerst liet hij zijn man Vladimir Jovovic lopen, die Justin Bijlow omspeelde en tot opluchting van Blind het zijnet raakte. Daarna slaagde de Ajacied er tweemaal toe niet in om een voorzet te blokken, waardoor twee keer een dreigende situatie ontstond in het strafschopgebied. In het cruciale kopduel bij de late gelijkmaker liet Blind na om mee te springen met zijn tegenstander Vujnovic.

Derksen stipt aan dat 'zowel Feyenoord als AZ' een betere linksback heeft, doelend op Tyrell Malacia en Owen Wijndal. Daarentegen is Blind 'echt een heel zwakke schakel als je moet verdedigen', vindt de analist. Hij vindt de gelijkmaker 'honderd procent de fout van Blind'. "De zwakke plekken van Blind beginnen te overheersen. Hij is goed in de opbouw, maar heeft niets opgebouwd en heeft alleen maar gefaald in verdedigend opzicht. De jongen die kopte, is kleiner dan Blind (1,77 om 1,80 meter, red.). Als Blind alleen al was meegesprongen, had hij geen schijn van kans", denkt Derksen.

"Een verdediger met de ervaring van Blind… Houd toch op", vult Wim Kieft zuchtend aan. Van der Gijp stelt dat een linksback normaliter een cijfer tussen de 6 en 8 krijgt. "Maar dit was gewoon een 3. Hij heeft alles ingeleverd. Dat kan natuurlijk niet, als het spel zich voor je afspeelt." Blind verloor twaalf keer de bal; bij Oranje leden Denzel Dumfries (dertien keer) en Memphis Depay (vijftien) vaker balverlies. Volgens Derksen kan Blind zijn gebreken bij Ajax camoufleren. "Daar hoeft hij natuurlijk niet zo vaak te verdedigen. Dan kan hij lekker opbouwen. Dat kan hij wel in één tempo en hij heeft een goede trap."

Meer nieuws

Ontslagen Xavi laat bedrag van 8,5 miljoen vrijwillig schieten bij FC Barcelona
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
8
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
25
De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
8
Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties