Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp fileert Feyenoorders; Advocaat voorziet 'Tadic-scenario'

Laatste update:

Zondag speelde Feyenoord tegen Sparta Rotterdam (2-2) nog met Dylan Vente in de spits. De jeugdexponent moest de strijd echter staken in de tweede helft met een blessure. René van der Gijp vindt het opvallend dat de club het seizoen in de Eredivisie überhaupt begon met Vente voorin. "Die heeft heel de voorbereiding niets laten zien. Feyenoord had daar al veel eerder afscheid van moeten nemen", oordeelt de analist bij Veronica. "Waarom speel je de hele voorbereiding met hem als je weet dat het eigenlijk niet kan?"

"Omdat ze zoveel mogelijk in hetzelfde systeem wilden spelen", antwoordt Advocaat. "Nu moeten ze alles omdraaien met Berghuis in de spits. Maar Ajax heeft op die manier ook iets gevonden, toen Kasper Dolberg niet goed speelde en Dusan Tadic daar werd neergezet. Dat kan vanavond ook gebeuren, met zo'n wisseling." Van der Gijp is tevens allerminst te spreken over het centrum van Feyenoord, dat hij als het grootste zorgenkindje van trainer Stam ziet.

"Dat kan niet meer. Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden zijn leuk voor Sparta Rotterdam en VVV-Venlo, maar dat kan helemaal niet op dit niveau. Ik ben ervan overtuigd dat er over drie weken twee anderen spelen", aldus Van der Gijp, die tot slot ook niet positief is over de stijl van Stam langs de lijn bij Feyenoord. "Waar ik me vooral aan stoor, is dat achterlijke gedrag bij de dug-out. Hij staat negentig minuten lang te schreeuwen met zijn hand op zijn kale bolletje. Daar wordt niemand beter van. Het is al vrij onrustig bij Feyenoord, dus breng een beetje rust en ga lekker zitten en sta af en toe eens op."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties