Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp: 'Het ging goed in Madrid, maar laten we het niet verheerlijken'

Laatste update:

Haller leidde Ajax zaterdag met een dubbelslag nog naar een 0-2 zege op PEC Zwolle. Hij maakte dit seizoen vier doelpunten in evenzoveel wedstrijden en verdient volgens Van der Gijp ook een basisplek in Lissabon. Vasthouden aan de 'Dusan Tadic-variant' ziet hij niet zitten. "Dat is toen een keer goed gegaan in de tijd van Juventus-uit en Real Madrid-uit, maar laten we dat niet gaan verheerlijken", zegt de analist maandagavond in de uitzending van Veronica Inside. Hij zou het vreemd vinden als Haller opeens wordt gepasseerd als spits.

"Haller mag tegen PEC Zwolle, NEC, SC Cambuur en Sparta Rotterdam spelen, maar zodra ze in het vliegtuig stappen, moet Haller weten dat hij op de bank gaat zitten. Dat moet je niet doen", oordeelt de oud-aanvaller. Hij vindt Haller desondanks niet de ideale aanvalsleider. "Het is niet het beste aanspeelpunt en hij is niet de allersnelste. Ik kan niet iets opnoemen wat hij als een malle beheerst, dus is er nog maar één ding over voor hem en dat is 25 doelpunten maken. En die maakt hij ook. Dat heeft hij prima gedaan."

Het publiek van Ajax lijkt Haller nog niet volledig in de armen te hebben gesloten. Zo werd vorige maand in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (0-4 verlies) zelfs gejuicht toen de Ivoriaan werd gewisseld. "De Ajax-supporters begonnen ietwat te fluiten naar hem", merkt ook Hans Kraay junior. "Hakim Ziyech had daar lak aan en veranderde niet, maar het gaat niemand helpen. Je moet niet gaan fluiten naar iemand, ook niet als hij drie kansen mist."

-
Zou je Sébastien Haller opstellen als spits tegen Sporting Portugal?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
22
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties