Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp: 'Hij heeft niet één kwaliteit waarvan ik zeg: godskolere, zeg'

Laatste update:

"Die afgekeurde goal die Haller maakt, zo zal hij zijn goals moeten gaan maken", doelde Kieft op de intikker van de Ivoriaans international in de eerste helft. Het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel in de aanloop van Dusan Tadic. "Dat hij ze erin loopt, dat hij het eindstation is. Want voetballend viel hij echt heel erg tegen. Waarom? Omdat hij gewoon niet wendbaar genoeg is. Die keeper (Remko Pasveer, red.) zoekt bewust de lange bal op Haller. Dan moet je hem wel vasthouden. Daar hoef je niet eens goed voor te kunnen voetballen. Dan gebruik je gewoon je lichaam en dan houd je hem vast, en dan leg je hem af. Zelfs die duels won hij niet. Dan wordt het nog veel moeilijker om bij het zestienmetergebied mee te voetballen. Ze gaan hem overslaan. Ze gaan tegen hem zeggen: je moet zorgen dat je ze erin kopt."

Ook Van der Gijp was niet onder de indruk van Haller. "Als je hele goede spitsen bekijkt, dus van het kaliber Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy, die hebben eigenlijk wel alles: die kunnen een goal maken, die kunnen een pass geven, die kunnen hem afleggen, die kunnen een strafschop erin schieten, die hebben alles", wist Van der Gijp. "Maar wat daaronder zit, die hebben vaak één specifiek ding wat héél goed is. Die kunnen heel goed koppen, ze zijn vreselijk op de brommer, ze kunnen een geweldige goal maken of die kunnen hem afschermen. Wat heeft Haller? Hij heeft niet iets specifieks, waar ik van zeg: godskolere, zeg. Hij heeft het allemaal een beetje. Hij kan aardig koppen, aardig een bal vasthouden: een aardige speler. Hij is verplicht om er 25 tot 30 in te schieten bij Ajax, als je dat andere allemaal niet hebt."

Ook Derksen vond Haller tegenvallen en trok direct een conclusie. "Ajax heeft hem genomen en hij is bruikbaar in de Nederlandse competitie, maar op Europees niveau heb je niet zoveel aan hem." Kieft denkt dat Ajax in Europa met Tadic in de spits zal spelen en dat Haller dan op de bank zit. De oud-spits weet wat Haller te doen staat in Amsterdam. "Als je nu ook die Steven Berghuis erbij hebt, die hem ook vanaf rechts erin gooit... Dan heb je ook nog Tadic, die er trouwens een geweldig klaarlegde voor Berghuis. Haller gaat de kansen wel krijgen, maar hij moet gewoon zorgen dat hij altijd daar is in de zestien."

Super Cup
Ajax
0 - 4
PSV

Meer nieuws

'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
6
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
11
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
86
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
13
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties