Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp kijkt met grote verbazing naar Ajax: 'Hij is écht langzaam!'

Laatste update:

"Ik zat een beetje met Wim (Kieft, red.) te appen", opende Van der Gijp zijn verhaal over Haller. "Toen zei ik tegen Wim in de rust: 'Als jij Haller zijnde in Engeland één zo'n helft speelt, zit je drie maanden op de tribune.' Waarop Wim appt: 'Nee, dan verkopen ze je aan Ajax'", lachte Van der Gijp. "Ik weet niet wat hij heeft, hoor. Ik geloof wel dat iedereen wat aan de vermoeide kant is, zowel bij Ajax als PSV."

Van der Gijp begon vervolgens over de sprintsnelheid van de Ivoriaans international. "Wat mij opviel bij die Haller: dat hij een paar keer iemand achterna liep om te verdedigen, en dat ik denk: hij is écht langzaam! Langzaam! Ik heb hem een keer een back (Damil Dankerlui, red.) achterna zien lopen en dat was niet de snelste, maar die liep hem er mét bal gewoon uit." Ook Johan Derksen was die mening toegedaan. "Ja, hij is echt langzaam", zei Derksen. "Zeker om weg te komen, hij moet eerst op gang komen. Maar hij zal nooit een topspeler worden, dat hebben we gezien in Engeland, omdat hij die snelheid en ook die handelingssnelheid mist."

Verder haalde Van der Gijp uit naar Álvarez, die tegen Groningen centraal achterin speelde. "Het is zó ongemakkelijk aan de bal", zei Van der Gijp. "Het is zó'n niet-Ajax-speler. Die andere (Lisandro Martínez, red.) nog wel, hoor. Die heeft nog wel een soort van iets van flair, maar die houten klaas... Ik vind het zó geen gezicht als hij aan de bal is. Hij zal wel gaten dichtlopen, maar dan denk ik: als hij die gaten niet dichtloopt, wat blijft er dan nog van over? Ik zie hem vaak genoeg spelen en dan denk ik: je hebt hem gescout, wat zie je er dan aan?" Hans Kraay junior hield vervolgens een pleidooi voor Martínez, die zondag een centraal duo vormde met de eerder genoemde Mexicaan. "Ik vind dat hij zwaar onderschat wordt. Hij heeft een goede inspeelbal, een goede crossbal. Hij is behoorlijk snel, hij dekt door, hij kan behoorlijk koppen voor zijn lengte."

-

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
19
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties