Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp krijgt medelijden: 'Hij komt nog geen lantaarnpaal voorbij'

Laatste update:

"Met die Neres krijg je eigenlijk een beetje medelijden, hè", zo opende Van der Gijp vrijdagavond in Veronica Inside. "Die raakt dus echt geen bal en komt nog geen lantaarnpaal meer voorbij. En die andere (Antony, red.), ja, dat is net of er Duracell-batterijen inzitten. Die maakt heel veel bewegingen, maar er gebeurt niks. En dan legt hij hem weer terug op de rechtsback." Johan Derksen vond de tegenvallende prestaties van Antony van de afgelopen tijd ook opvallend. "In het begin had hij nog weleens flitsende acties, want je hebt een nare middag als je tegen hem in de mandekking staat. Maar bij die twee lag wel de ruimte en beiden hebben niets gebracht."

"Maar weet je wat het is Johan en dat meen ik echt: Ik weet niet of hij (Antony, red.) heel snel is", nam Van der Gijp vervolgens het gesprek weer over. "Het is altijd met de bal bij hem, dus het is vrij voorspelbaar. Kijk, je kan ook gewoon een keer diepgaan zonder bal. Dan denkt die back: Hè, wat gaan we nou krijgen? Dan trek je ook het veld een keer uit elkaar." Derksen neemt wat dat betreft gelijk het duel van Ajax van donderdagavond als voorbeeld: "Ze hebben een keer zo'n bal gegeven en daar kwam gelijk een doelpunt uit (van Brian Brobbey, red.)." Van der Gijp zou willen dat Antony meer de diepte zoekt, net als Brobbey vaak doet in de aanvalslinie van Ajax.

"Het is altijd de bal aan zijn voet en dan maar kijken. En dan dreigen, dreigen, dreigen en dan gebeurt er niet veel", zo analyseerde Van der Gijp de manier van spelen van Antony op de rechterflank bij Ajax. Derksen nam de flankspeler tot slot enigszins in bescherming. "Met Italianen is het altijd zo: Als je je back voorbij bent, die hebben altijd rugdekking. Dan komt je weer de volgende tegen, weet je wel. Dus daar is geen doorkomen aan zoals hij speelt."

Ben jij het eens met René van der Gijp over Antony?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
8
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
10
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties