Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp met stomheid geslagen: 'Waar heb jij het nou over?'

Laatste update:

Nederland boekte afgelopen vrijdag een op papier overtuigende overwinning op Schotland, al waren meerdere analytici kritisch op het veldspel. Door een zondagsschot van Tijjani Reijnders nam Nederland tegen de verhouding in de leiding in de Johan Cruijff ArenA, waarna Oranje in het laatste kwartier via doelpunten van Georginio Wijnaldum, Wout Weghorst en Donyell Malen uitliep naar 4-0.

Jansen geeft in de podcast aan een goed gevoel te hebben overgehouden aan de overwinning. "Ik zeg je, en het is heel raar want ik heb een hele andere mening dan anderen, dat het Nederlands elftal heel ver gaat komen op het komende EK. Ik heb in een half uur tijd ineens zoveel gave dingen gezien", begint Jansen.

Het standpunt van Jansen leidt tot verontwaardigde en honende reacties van vrienden annex collega's Kieft en Van der Gijp. "Maar waarom? In deze wedstrijd? Ik weet niet waar jij het over hebt", lacht laatstnoemde. Kieft: "Ben jij al gestopt met je medicijnen, Rob?"

Jansen laat vervolgens het achterste van zijn tong zien: "Verklaar mij maar voor gek. Ik denk iets gezien te hebben in dit team. Ik zag creativiteit, er werden openingen gevonden én ik zag ook dat spelers zelfkritisch waren. Dat vind ik een goede eigenschap. Het zou mij niet verbazen dat er op dat toernooi straks een fantastisch team staat dat gaat presteren", zo legt de Hagenaar zijn bevindingen uit.

"Ik heb de wedstrijd ook gezien en de kritieken op onder meer Xavi Simons gelezen, maar ik denk met alle spelers die er nog bij komen van blessures zoals een Frenkie de Jong dat het mij niet zou verbazen dat er in Duitsland opeens een topteam staat. Ze worden moe van de kritiek en ergeren zich er mateloos aan", besluit de zaakwaarnemer.

Kritiek


De heren gaan ook in op de situatie van Simons. De aanvallende middenvelder heeft zich na de overstap naar RB Leipzig vrijwel geruisloos aangepast aan de nieuwe omgeving en het hogere niveau. Voor die Roten Bullen maakte hij dit seizoen al negen goals en gaf hij dertien assists. Hoewel het op clubniveau dus crescendo gaat voor de twintigjarige creatieveling, hikt hij in het nationale elftal nog altijd aan tegen de hatelijke nul treffers na twaalf interlands.

Kieft ziet ook dat Simons een bepaalde geldingsdrang heeft die hem niet altijd ten goede komt. "Dan kijk je naar die Simons. Hij kan hartstikke leuk voetballen en ik vind hem ook heel intrigerend. De eerste tien ballen speelt hij verkeerd, maar hij blijft het gewoon proberen. Elke keer een hele moeilijke actie blijven maken, terwijl de voorgaande tien al mislukten. Maar als je er twintig achter elkaar verspeelt zou er toch wel iemand in dit elftal moeten zijn die zegt: 'Xavi, gewoon niet doen. Speel hem gewoon van A naar B.'", aldus Kieft.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties