Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp over 'gemankeerde' Ajacied: 'Anders zou hij bij Everton zitten'

Laatste update:

De spits leverde zondag met een goal en een assist een belangrijke bijdrage aan de zege van Ajax op PSV (5-0). Kraay jr. concludeert, onder meer refererend aan de topper, dat Haller beter presteert in topwedstrijden. "Ik heb echt het idee dat wanneer Ajax veertien goals maakt tegen Cambuur en NEC, dat hij er dan niet veel maakt. Dan zou je zeggen van: schiet er zelf eens een stuk of vier in. Maar zeker tegen die kleine ploegen staan er acht of negen mensen in de zestien, en dan staat hij met zijn rug naar alles en iedereen toe. Maar tegen betere ploegen, zoals Sporting Lissabon, Borussia Dortmund, Besiktas of PSV, dan heeft hij wat meer ruimte. Betere ploegen spelen verder van de goal en hij heeft die ruimte toch een beetje nodig", aldus Kraay jr. die onderbroken wordt door Van der Gijp.

"Hans, het is heel simpel. Als hij sneller was geweest, dan had hij bij Everton gespeeld. Heel simpel. Maar hij is daar gewoon te langzaam voor", vindt van der Gijp. Johan Derksen sluit zich aan bij zijn collega. "We hebben wel in Duitsland en Engeland gezien dat het een ietwat gemankeerde voetballer is. Maar als hij in vorm is, zoals nu, dan is hij voor de Nederlandse competitie hartstikke bruikbaar."

Tijdens Voetbalpraat komt Haller ter sprake wanneer journalist Maarten Wijffels de credits aan trainer Erik ten Hag geeft voor het 'ontdekken' van de spits. Volgens Wijffels past hij 'prima' bij Ajax. Driessen heeft daarentegen nog niet gezien van Haller wat hij had wíllen zien, en geeft tegengas aan zijn collega-journalist. "Of Haller in het elftal past? Nou, dat gaan we zien dadelijk als de echte prijzen verdeeld gaan worden."

"Dadelijk kom je tegen tegenstanders van het kaliber van Bayern München, Manchester City en Paris Saint-Germain", vervolgt Driessen. "Dan wil ik het ook wel eens zien. Niet tegen Besiktas met zeven spelers die pas hun tweede Champions League-wedstrijd spelen. Het plafond moet zijn om ook te presteren tegen Bayern München, Manchester City en de anderen groten. Je wilt toch een herhaling van 2019? Je moet de lat hoger leggen en niet tevreden zijn met wat je tegen Borussia Dortmund hebt laten zien", aldus Driessen.

-

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
24
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties