Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp schrikt van PSV: 'Die koop je nog niet voor in de ijssalon'

Laatste update:

Van der Gijp is woensdagavond aanwezig in De Kuip als analist voor Veronica bij het oefenduel tussen Feyenoord en Angers. Hij blikt vooraf nog even terug op de wedstrijd van PSV. "We zien gisteren Steven Bergwijn, Hirving Lozano, Bruma en die spits die ook op de flank kan spelen (Donyell Malen, red.). Dan is het gek dat je Berghuis nog nodig hebt. Ik zou eerder denken aan een voorstopper of een heel goede middenvelder", adviseert Van der Gijp. "Maar om nou Berghuis te halen... dat is totaal overbodig."

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

"Als Berghuis slim is, tekent hij lekker bij", voegt de voormalig international eraan toe. "Hij is hier de belangrijke speler, hij wordt op handen gedragen. Bij PSV wordt hij een van de tien. Bergwijn is beter, Malen is beter. Als Lozano gewoon normaal speelt, en niet zoals gisteren, dan is hij ook beter. Dus laat Berghuis lekker hier blijven." Van der Gijp schrok van het optreden van Lozano tegen Basel. "Als je Lozano gisteren ziet... Die koop je nog niet voor in een ijssalon in Napels, of wel? "

Van der Gijp vindt dat de ploeggenoten van Lozano hem op het veld hadden moeten aanpakken vanwege het vele balverlies dat hij leed. Volgens Jan Boskamp leek het wel of de overige PSV'ers bang waren om kritiek te uiten op Lozano. "Het viel mij enorm op dat hij er geen trek in had. Hij ging het veld af met een blik van: mooi, dat zit erop. Een speler als Lozano moet het verschil maken, maar dat deed hij niet."

Heeft PSV behoefte aan de komst van Steven Berghuis?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
50
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties