Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp verbaast zich over salaris Narsingh: 'Dan ben je toch niet goed?'

Laatste update:

Bij Feyenoord staat de salariëring niet in verhouding tot de waarde die spelers hebben voor de ploeg. Zo verdient Liam Kelly een jaarsalaris van 600.000 euro, ondanks dat hij slechts één duel speelde sinds zijn komst in de zomer van 2019 en momenteel wordt verhuurd aan Oxford United. Het Algemeen Dagblad schreef eerder deze maand bovendien dat Luciano Narsingh een 'schitterend' salaris heeft. De aanvaller speelde dit seizoen vijftien competitieduels, waarvan maar zes als basisspeler. "Als je Narsingh een jaarsalaris van een miljoen euro geeft, dan ben je toch niet goed bij je hoofd?", vraagt René van der Gijp zich vrijdagavond af in het praatprogramma.

Overigens is de precieze hoogte van het salaris van Narsingh niet bekend. Vorige week stelde Johan Derksen terloops dat zowel Narsingh als 'die Engelse jongen', te weten Kelly, zes ton verdient, maar dat is door geen enkel medium bevestigd. Evenwel denkt Van der Gijp dat Feyenoord een blunder beging door Narsingh zoveel te betalen, nadat hij vorig jaar transfervrij overkwam van Swansea City. "Iemand die al twee jaar niets gepresteerd heeft, geef je toch een prestatiecontract?" Jan Boskamp schrok vooral van het jaarloon dat Kelly opstrijkt. "Zes ton voor hem is heel veel. Ik kan me heel goed voorstellen dat een Kökcu dan zegt: 'Ik speel wel, maar er zitten er een paar op de bank die meer pakken dan ik'", geeft hij aan.

Derksen denkt dat spelers er genoegen mee moeten nemen dat dergelijke salarissen inmiddels gewoon niet realistisch zijn. "Voor corona zijn er gekke bedragen betaald. Dat was al belachelijk en onverantwoord. Maar nu gaan spelers van Feyenoord met een basisplaats zich vergelijken met spelers op de bank. Ze moeten zich ook realiseren dat de wereld er nu anders uitziet dan voor corona. Je kunt niet meer zulke eisen stellen door naar ploeggenoten te wijzen, want die spelers zouden nu ook met twee of tweeënhalve ton afgescheept worden. Het realisme is een beetje teruggekeerd bij de clubs, en dat was ook noodzaak."

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties