Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp: 'Waar gaat dat over, man? Wat kan jou dat nou schelen?'

Laatste update:

"Als Van Basten commentaar geeft bij de NOS, zullen we er dan niet Stichting Korrelatie onder zetten?", zegt Van der Gijp tot hilariteit van het publiek in de studio. "Als je eventueel jezelf iets aan wil doen, dat je dan kan bellen. Waar gaat dat over, man? Je wint met 3-1, wat kan jou dat nou schelen?" Presentator Wilfred Genee had door het commentaar van Van Basten het gevoel dat Nederland bij rust met 4-0 achterstond. Johan Derksen is ook enigszins verrast door de negatieve houding richting Oranje: "Wij zijn altijd kritisch."

Van Basten zei in rust van de ontmoeting met de Verenigde Staten vooral 'als Nederlander' blij te zijn met de tussenstand. "Maar als voetballiefhebber vraag ik me echt af: waar zit ik naar te kijken? De aftrap gaat gelijk terug naar de keeper en we stonden stil. We deden helemaal niks. Er gebeurde helemaal niks, afgezien van de twee momenten die tot goals leidden. Geen initiatief, helemaal niks."

Het druist volgens Van Basten ook in tegen de filosofie van de bondscoach. "Om het op zijn Van Gaals te zeggen, want hij spreekt dan over 'hoofdmomenten'. Balbezit: geen beweging, niks vooruit. Omschakelmoment naar balbezit tegenstander: geen enkele reactie, niemand geeft druk. Balbezit tegenstander: doen we ook niks. En als we dan omschakelen naar balbezit kun je gelijk naar voren, en dat hebben we twee keer goed gedaan. Dat was het", aldus de kritische Van Basten.

Denk jij aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Bel 0900-0113 of chat via 113.nl

WK
Nederland
3 - 1
Verenigde Staten

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties