Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp weet welke Nederlandse club het met Ihattaren moet proberen

Laatste update:

"Ik las vanmorgen dat die Ihattaren dicht bij huis wil gaan voetballen", begint Johan Derksen over de middenvelder. "Dan denk ik: dat wordt Spakenburg, want er is geen Nederlandse club meer die aan hem begint."

"Hij is overal weggestuurd. 22 jaar hè. Als Almere het niet met hem probeert, dan is het afgelopen", vreest Derksen voor het einde van de profcarrière van het toptalent van weleer.

"Er is geen Nederlandse club meer die serieus met hem aan de slag gaat. Hij is bij vijf clubs mislukt", aldus de Snor. Özcan Akyol, eveneens te gast bij het praatprogramma, vraagt zich af of Ihattaren wel de juiste begeleiding heeft gehad.

"Met alle respect voor Wesley Sneijder, maar hij is geen therapeut ofzo", aldus de schrijver. Derksen: "Een club kan ook niet eindeloos in de begeleiding doorgaan. Een club moet op een gegeven moment ook de conclusie trekken dat het zonde van je tijd is."

Van der Gijp denkt desondanks dat een bepaalde Eredivisie-club het nog eens moet proberen. "Als ik Utrecht was, zou ik het aan hem overlaten. Ik zou hem bellen. Niet om hem over te halen om te komen, maar ik zou zeggen: 'Lieve jongen, mocht jij je carrière nieuw leven inblazen, ben je altijd welkom. Heb je geen zin, even goede vrienden.'"

Derksen vraagt zich af of dat een goed idee is. "Hij geeft denk ik ook een hoop onrust. Mensen ergeren zich aan hem", besluit de oud-prof.

Meer nieuws

'Ajax heeft veelgehoorde naam gescout, maar het is geen optie voor de club'
2
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
20
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
1
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties