Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp: 'Wij vinden Giménez al geweldig, deze jongen is drie keer beter'

Laatste update:

"PSV speelt wekelijks tegen NEC, RKC en FC Utrecht", begint Van der Gijp. "Dat heb ik ook meegemaakt. Maar ik heb met PSV ook tegen Bayern, Manchester United en Barcelona gespeeld. Dan schrik je je de pleuris. Je schrikt echt. Dit gaat zó snel en er worden zoveel goede oplossingen gevonden. Alle balaannames zijn goed. Je vraagt je af: waar ben ik nou beland? Echt waar."

PSV keek halverwege het duel al tegen een 3-0 achterstand aan. "Het had na een half uur al 6-0 kunnen staan", gaat Van der Gijp verder. "Ze werden helemaal van het kastje naar de muur getikt. Wij vinden Giménez een geweldige spits. Maar het lullige is dat Gabriel Jesus drie keer beter is. Hij is snel, wendbaar en sterk. Dat maak je niet mee. Hier speel je tegen Michiel Kramer, die kan niks. Die zou in Engeland in de vierde divisie spelen."

Door de nederlaag bezet PSV meteen de laatste plaats in Groep B van de Champions League. Het andere groepsduel tussen Sevilla en RC Lens eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het openingsdoelpunt van Lucas Ocampos werd daar onschadelijk gemaakt door Angelo Fulgini. Over twee weken staan de tweede groepsfasewedstrijden gepland. PSV neemt het dan in eigen huis op tegen Sevilla, terwijl Arsenal op bezoek gaat bij Lens.

Meer nieuws

Ajax-speler keert niet meer terug in 2023, maar kan mogelijk wel mee naar Spanje
2
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
91
Nieuws uit Volendam: trainer Matthias Kohler op non-actief gesteld
24
RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen
13
De Golden Boy van 2008 die bijna moest stoppen vanwege een auto-ongeluk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties