Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp wordt 'allergisch' van uitspraken Ten Hag bij Rondo

Laatste update:

De voorhoede van Ajax bleef onveranderd in de eerste vier duels: Dusan Tadic en Antony flankeerden Labyad respectievelijk vanaf links en vanaf rechts. Quincy Promes wordt als aanvallende middenvelder achter de voorhoede opgesteld. Derksen betwijfelt dat Promes wel een goede spits zou zijn, maar vindt hem een betere optie voor die positie dan Labyad. "Dat is tenminste nog een voorhoedespeler. Die Labyad is gewoon een middenvelder", merkt de analist op. "Ajax heeft ontiegelijk veel geld, maar ontbeert gewoon een goede spits. Als topclub moet je toch een goede spits hebben? Het is al opgelost als je Promes als linksbuiten neerzet en Tadic in de spits, zoals ze in de Champions League ook deden."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Kieft pleit voor hetzelfde systeem, met Tadic in de punt van de voorhoede. "Ten Hag moet gewoon de beste man opstellen die het best functioneert op die plek. Dat is Tadic", oordeelt de oud-spits. Zondag werd Labyad in de tweede helft van het verloren duel met FC Groningen (1-0) afgelost door Lassina Traoré, die volgens Kieft 'gewoon niet goed genoeg' is. "Als iemand in staat is om in de kleine ruimte de bal vast te houden en iets te creëren, dan is het Tadic. Maar er zit een bepaalde eigenwijsheid in deze trainer. Het is goed als je een eigen visie hebt, maar iedereen die je het vraagt zegt dat hij dit niet moet doen."

Zondagavond was Ten Hag te gast bij Rondo op Ziggo Sport. Van der Gijp keek niet met veel plezier naar de uitzending. "Ik ben daar zo allergisch voor. Ten Hag zit daar te vertellen dat spelers wel het Ajax-DNA, de Ajax-intensiteit en de Ajax-uitstraling moeten hebben. Maar wat je blijkbaar ook moet hebben als trainer van Ajax, is een plaat voor je hoofd", haalt hij uit. "Want wij zien nu al wedstrijden lang dat Álvarez totaal niets toevoegt aan het spel. Wij zien al wedstrijden lang dat Promes geen middenvelder is. Wie zien al wedstrijden lang dat Labyad geen spits is. Dat zien we met zijn allen al twee maanden lang. En hij blijft het gewoon doen."

Eredivisie
FC Groningen
1 - 0
Ajax
Ben je het eens met de kritiek op Erik ten Hag?

Meer nieuws

Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
2
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
11
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
19
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties