Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Gijp zag maar één hoogtepunt: 'Iedereen appte: vreselijk, wat erg'

Laatste update:

"Wij hebben een bondscoach en hij is een winnaar", begint Van der Gijp maandagavond bij Veronica Inside. "Hij heeft drie dagen tegen de jongens gezegd: vergeet het spel, het gaat om resultaat. Daar ben ik al geen voorstander van, maar ik wist dat Ronald zo in elkaar zat. Ik zie dan de opstelling: Veltman, De Roon, Berghuis, Babel. Ik denk dan: ik heb twee mogelijkheden: Netflix kijken en Scheveningen. Ik heb Scheveningen gedaan."

Koeman hekelt media: 'Eerst worden we wereldkampioen, nu kunnen we er niks meer van'

Later kreeg Van der Gijp mee wat de uitslag was geworden. "Iedereen appte mij: vreselijk, wat erg", aldus de analist, die grapt dat hij wel één hoogtepunt zag toen hij de wedstrijd terugkeek: het eindsignaal. Johan Derksen zet inmiddels vraagtekens bij de kwaliteiten van Koeman. "Ik vond Ronald een goede keus als bondscoach. Maar je selecteert drie centrumspitsen en je zet Babel daar, een gemankeerde linksbuiten. Dan ook nog Marten de Roon erin..."

"Dan denk ik: God, Ronald, heb je er wel verstand van? Davy Pröpper was inderdaad een verbetering. Eigenlijk heeft Ronald het heel slecht gedaan met een onlogische opstelling. Maar omdat hij het gehaald heeft, accepteren we het allemaal. We zijn ondanks Ronald Koeman gekwalificeerd", aldus Derksen, die niet begrijpt dat Koeman verbaasd is over de kritische houding van de media.

"Hij heeft toch niets te klagen? De Nederlandse media zijn lovend over hem. Hij heeft een gekrenkt ego en klaagt over de meningen. Als je de opstelling bekijkt, moet je begrijpen dat er veel aanmerkingen komen. Hij moet zich wat volwassener opstellen. En nogmaals: we moeten het resultaat niet overschatten. Tweede worden is heel normaal in deze poule", besluit Derksen.

Ben jij het eens met René van der Gijp en Johan Derksen?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
2
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
18
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties