Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp ziet 'beste achterhoede ter wereld' met nieuw Oranje-systeem

Laatste update:

Bondscoach Ronald Koeman gaat volgens Van der Gijp proberen om De Vrij in te passen. "Ik ben ervan overtuigd dat Koeman De Ligt, Van Dijk, De Vrij gaat uitproberen in een 3-5-2-systeem", zegt de oud-rechtsbuiten bij Veronica Inside. "Dat deed-ie bij Feyenoord (waar Koeman tussen 2011 en 2014 trainer was, red.) ook vrij regelmatig. Dan heb je eigenlijk de beste achterhoede ter wereld en kun je voorin spelen met Quincy Promes en Steven Bergwijn. En die vijf op het middenveld kun je dan invullen, of met buitenspelers erbij."

Van der Gijp denkt dat de verandering van systeem ook de aanval van Oranje ten goede zal komen. "Ik ben ervan overtuigd dat-ie dat gaat proberen, want anders ga je Ryan Babel in de spits zetten. En ja, heeft dat zin?", vraagt de oud-voetballer zich af. Ook tafelgenoot Johan Derksen ziet het zitten in De Vrij. "De Vrij is bij Oranje een beetje het slachtoffer geworden van De Ligt, maar De Vrij is constanter. Je kunt altijd op hem rekenen. Het is zelden een negen, maar ook nooit een vijf. Ik vind echt een hele goede stabiele verdediger."

Hans Kraay junior werpt een nieuwe suggestie op. De analist denkt dat niet De Vrij, maar juist Daley Blind van Ajax een centralere rol krijgt. "Als-ie met drie centrale verdedigers gaat spelen kan hij ze alle drie opstellen, met De Vrij erbij. Maar ik denk dat als-ie met drie centrale verdedigers gaat spelen, dat hij Blind in zijn beste positie gaat stellen: met De Ligt, Van Dijk en Blind. En dat-ie De Vrij altijd achter de hand heeft. Dan heb je de beste passer in je ploeg in het centrum", doelt Kraay junior op Blind.

Derksen is het oneens met Kraay junior en vindt dat De Vrij een kans verdient. "Die jongen excelleert bij Inter, daar kun je toch niet aan voorbij gaan?", zegt Derksen. "Maar dan speel je wel met drie rechtsbenige verdedigers in het centrum, Johan", pareert Kraay junior. Volgens Van der Gijp hoeft dat echter geen probleem te zijn. "Van Dijk speelt het liefst aan de linkerkant, zei Dick (Advocaat, red.)." Door aan de linkerkant te spelen, is het voor Van Dijk makkelijker om met rechts zijn befaamde crosspass naar de rechterkant te geven, zo luidt de uitleg daarvoor.

Moet Ronald Koeman kiezen voor een driemansverdediging?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties