Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp ziet kans op megatransfer bij Ajax flink slinken door Klassieker

Laatste update:

Daar kan volgens Van der Gijp maar één antwoord op volgen "'Die nemen we niet.' Dit zie je toch een Serge Gnabry, Leroy Sané of Mohamed Salah niet doen? Dan kun je wel zeggen: hij is jong, maar het kan ook nóg gekker worden." Kieft antwoordt daarop: "Zo jong is hij ook niet meer, want hij doet dit al twee jaar." Antony slaagde er samen met zijn aanvoerder Dusan Tadic in om liefst negentig seconden van de blessuretijd in rook te doen opgaan. Dat Erik ten Hag zich niet kritisch opstelde over dat gedrag, verbaast Kieft niet.

"Zo'n jongen is ook niet door een coach te dimmen, uiteindelijk", weet Kieft. "Ten Hag gaat natuurlijk nooit zeggen dat Antony zich als een idioot gedraagt, maar dat denkt hij wel. In het algemeen wordt dit gedrag aangepakt in de kleedkamer, dan zegt iemand: 'Hey, wat ben jij nou allemaal aan het doen?'" Johan Derksen vindt dat Tadic als aanvoerder een slecht voorbeeld geeft. "Tadic komt tempo tekort, die loopt op zijn laatste benen, en hij wordt steeds irritanter en vervelender", aldus Derksen.

Kieft vestigt vooral aandacht op het positieve: "Tadic was wel bepalend, Johan, met die rake vrije trap en die voorassist naar Nicolás Tagliafico. Feyenoord werd natuurlijk ook vermoeid, maar na het inbrengen van Tagliafico en hoe Tadic opstond... provoceren, en zo, maar ze trekken toch die wedstrijd naar zich toe. Ze hebben wel echt die wedstrijd uit het vuur gesleept." Van der Gijp voegt toe: "En Tadic gaf ook nog een geweldige voorzet waar Brian Brobbey uit moest scoren", doelend op de totaal mislukte kopbal van de invaller.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
2
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
174

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties