Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Gijp ziet 'raar verhaal' bij Feyenoord: 'Komt geen lantaarnpaal voorbij'

Laatste update:

Idrissi was belangrijk tegen Sturm Graz (6-0) met een goal en een assist en was vervolgens ook tijdens de verloren topper tegen PSV (4-3) trefzeker. Op bezoek bij NEC kon de vleugelaanvaller echter niet zijn stempel op de wedstrijd drukken en werd hij na ruim een uur vervangen door Sebastian Szymanski. "Idrissi is wel echt een raar verhaal", zei Van der Gijp in Vandaag Inside. "Dat ventje kon best goed voetballen bij AZ. Het is heel bijzonder, die komt nog geen lantaarnpaal meer voorbij. Die andere rechtsbuiten heeft momenteel hetzelfde."

De analist maakt zich echter geen zorgen na het 1-1 gelijkspel van Feyenoord tegen NEC. "Je kan allemaal eens een mindere dag hebben, dat is allemaal niet zo heel erg. Bij PSV is het nu structureel en dan heb je gewoon geen goed elftal. Bij Feyenoord is het gewoon nog zoeken: Sebastian Szymanski wel of niet fit, Javairô Dilrosun af en toe goed en dan weer helemaal niks."

Martijn Krabbendam verwacht dat het tijd kost om van de vele aanwinsten een goed draaiend elftal te maken, al ziet het spel er volgens de Feyenoord-watcher bij vlagen goed uit. "Er zitten zeker genoeg goede voetballers bij. Alleen: je moet wel een beetje realistisch blijven", zo begon Krabbendam. "Ze hebben de derde spits van Ajax in de punt van de aanval lopen. Bij Ajax halen ze Bergwijn en PSV haalt Luuk de Jong: spitsen van Spurs en Barcelona. Feyenoord haalt een derde spits van Ajax. Bij Twente speelde hij in het begin aardig en daarna niet meer. Dat is dus het probleem. Wat ze hebben gehaald komt niet uit de top."

Eredivisie
NEC
1 - 1
Feyenoord

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
30
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties