Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Hoorn: 'Je hebt toch het recht om als laatste te lachen?'

Laatste update:

In gesprek met het Algemeen Dagblad krijgt Van der Hoorn de vraag of hij straks iedereen uitlacht, als hij daadwerkelijk met de schaal in handen staat. De 23-jarige verdediger beaamt dat het wel een gevoel is dat leeft. "Als mensen je eerst uitlachen en je presteert daarna iets, heb je toch het recht om als laatste te lachen?"

"Ik zou liegen als ik zeg dat de kritiek in de eerste jaren bij Ajax mij niets heeft gedaan. Zo zit een mens toch in elkaar?", vraagt hij zich hardop af. Door de blessure van Jaïro Riedewald en het wegvallen van Kenny Tete schoof Joël Veltman gaandeweg het seizoen op naar rechts en kwam Van der Hoorn in de basis te staan. Als hij zondag meedoet tegen De Graafschap wordt dat zijn vijftiende competitieduel van dit seizoen.

Lukt het Ajax de titel te heroveren op PSV, dan voelt het voor Van der Hoorn ook echt als zíjn titel, geeft hij toe. "Twee jaar terug speelde ik nauwelijks. Dat voelt toch anders."

-
Denk je dat Mike van der Hoorn volgend seizoen speeltijd krijgt, als iedereen fit begint?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
14
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties