Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Laan haalt uit: 'Het lijkt wel een soort persoonlijke vendetta'

Laatste update:

Deze week gaf de KNVB openbaar te kennen dat FC Twente van de licentiecommissie het voorstel heeft gekregen om af te zakken naar de Jupiler League. Daar kan de club een tweede kans krijgen. Men heeft al een kort geding aangespannen, omdat men vreest dat de club failliet gaat als het een niveau omlaag moet. Van der Laan zegt tegen De Telegraaf dat hij zich niets kan voorstellen bij de term 'fraude' waarvan de licentiecommissie spreekt.

"Bij fraude denk ik aan zwarte betalingen of iets dergelijks, maar dat is allemaal van een andere orde. De deals van Corona en Engelaar worden opeens genoemd. Daar kan ik niets geks bij bedenken. En bij elke transfer waren zeker twee of drie bestuurders betrokken", meent Van der Laan. Hij zegt te hopen dat FC Twente aan het langste eind zal trekken in de zaak tegen de KNVB.

"De straf van de licentiecommissie is schandalig voor de mensen die er alles aan hebben gedaan om de club er weer bovenop te helpen", zegt de voormalig voorzitter zaterdag in de ochtendkrant. "Nu worden ze toch weer het bos in gestuurd. Het lijkt wel een soort persoonlijke vendetta."

De straf van de licentiecommissie is schandalig

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties