Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Meyde weet het zeker: 'Hij kan Ronaldo makkelijk verslaan'

Laatste update:

"Lukaku is een groot fan van het Italiaanse voetbal, ik denk dat hij gemaakt is voor deze competitie", zegt Van der Meyde, die onlangs nog de Belgische spits interviewde voor zijn YouTube-serie, in gesprek met Juvenews. "Hij is sterk en kan veel doelpunten maken. Zijn kracht zal voor iedere Italiaanse defensie problemen zorgen."

Van der Meyde krijgt vervolgens de vraag of Lukaku meer doelpunten gaat maken dan Cristiano Ronaldo dit seizoen. "Hij kan Ronaldo makkelijk verslaan", antwoordt de oud-prof. "Hij heeft laten zien dat hij overal doelpunten kan maken, maakt niet uit waar hij speelde. Lukaku is ook meer een echte centrumspits, Ronaldo is vaak aan de buitenkant actief."

De analist laat zich ook uit over de moeizame start van Matthijs de Ligt bij Juventus. De voormalig buitenspeler van het Nederlands elftal verwacht dat het wel goed gaat komen met de twintigjarige verdediger bij la Vecchia Signora. "De Ligt is op weg om de beste verdediger ter wereld te worden, het is slechts een kwestie van tijd."

"De Ligt moet zich nog even aanpassen aan het Italiaanse voetbal, maar dan zal hij al snel de sterkste ter wereld zijn", zegt Van der Meyde, die wel begrijpt dat De Ligt voor Juventus heeft gekozen. "Juventus is de juiste club voor hem om de beste te worden. De Serie A is een mooie school voor hem. Hij kan bij Juventus leren van Giorgio Chiellini, ik zie niemand die beter is."

Verwacht jij dat Romelu Lukaku dit seizoen vaker gaat scoren in de Serie A dan Cristiano Ronaldo?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie arriveert bij stadhuis van Eindhoven
27
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
24
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
9
Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties