Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van der Sar benaderd door Man United; Danny Blind terug in directie Ajax'

Laatste update:

Blind is tot en met het WK in Qatar assistent-coach van Louis van Gaal bij Oranje en zou daarna beschikbaar zijn. De oud-verdediger vertolkte in het seizoen 2011/12 al eerder de rol van technisch directeur bij Ajax. Tussen 2018 en 2021 zat hij in de raad van commissarissen van de club. Woerts weidt verder niet uit over Blind, maar doet dat wel over Van der Sar. "Manchester United heeft hem van de week toch weer benaderd als director of football. Ze zijn heel tevreden over Erik ten Hag in Engeland, Antony doet het ook goed."

"Twee jaar geleden zei hij nee, nu is hij opnieuw benaderd", weet Woerts, die denkt dat Van der Sar zomaar zou kunnen toehappen. "Je moet niet gek opkijken als hij weggaat. Het was altijd zijn droom om technisch directeur van Manchester United te worden en hij is heel goed met Ten Hag. Ze willen Van der Sar vanwege zijn status, en hij heeft het goed gedaan bij Ajax. Ze kijken ook naar de transfers."

"Hij profiteert dus eigenlijk van het werk van Marc Overmars?", vraagt Johan Derksen. "Absoluut", reageert Woerts. "Maar Van der Sar heeft zich ook wel met technische zaken bemoeid. Ik denk dat hij gegroeid is in die rol. In Engeland heeft hij een heldenstatus. Derksen ziet een overgang ook wel van de grond komen. "Bij Manchester United vinden ze heel belangrijk dat je oud-speler bent, dat je lid bent van de familie", aldus Derksen. "Ik kan me ook voorstellen dat hij voor Engeland kiest omdat hij hier toch een beetje als een jandoedel gezien wordt."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties