Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar benadrukt belang van 'tienjarige deal van drie miljoen per jaar'

Laatste update:

"Ons stadion zit vol, we hebben 34.000 mensen op een wachtlijst, de skyboxen en business-seats zitten vol en de Europese uitwedstrijden zijn uitverkocht. We kunnen vol op andere zaken inzetten. Dat moet ook, anders wordt het gat weer groter", aldus de oud-doelman, die zich vooral wil vergelijken met de Europese topclubs en hun groei.

'Geen sprake van crisis bij Ajax, ze staan toch bovenaan?'

Van der Sar geeft aan dat Ajax probeert overal 'grote media- en contentdeals' af te sluiten om de naam, de club en het shirt bekender te maken in het buitenland. De oud-international van het Nederlands elftal erkent dat de prestaties van Ajax in de Champions League afgelopen seizoen enorm hebben geholpen, maar benadrukt dat er uiteindelijk wel geld moet worden verdiend.

"Wij doen voor Guangzhou de jeugdopleiding, dat is een tienjarige deal van drie miljoen per jaar. Dat is geld dat we anders niet hadden gehad. In Amerika zorgen we er echt voor dat onze brand groter wordt. We hebben er zes grote voetbalkampen gedaan, komende zomer doen we er veertien. De financiële kloof met de Europese top is niet dichten en toch willen we structureel aanhaken. Dan moet je creatief blijven. En daarom is ons werk nog lang niet klaar bij Ajax", besluit Van der Sar.

Meer nieuws

Quilindschy Hartman openbaart hoe dicht hij bij een vertrek naar Chelsea was
2
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
13
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties