Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar bijna naar Sparta: 'Onkostenvergoeding en ov-jaarkaart'

Laatste update:

"Ik heb eerst nog stage gelopen bij Sparta Rotterdam", vertelt hij in gesprek met FOX Sports. "Maar die boden me een onkostenvergoeding en een ov-jaarkaart, dus toen ben ik bij Noordwijk gebleven. Een week later kwam Ajax..." Van der Sar blikte ook terug op zijn mooiste Eredivisie-moment: "Moet ik kiezen? Dan het kampioenschap (in het seizoen 1993/94, red.). Pas op 19-jarige leeftijd kreeg ik de kans om naar Ajax te gaan, vanuit Noordwijk. Als je dan twee jaar later in het eerste staat en het jaar daarop een titel pakt, zijn dat wel speciale momenten."

Van der Sar keerde eind 2012 terug bij Ajax om aan de slag te gaan als directeur marketing. Afgelopen week werd bekend dat hij is verkozen tot algemeen directeur van de Amsterdammers.

Denk jij dat Edwin van der Sar het goed gaat doen als algemeen directeur?

Meer nieuws

Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
2
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
38
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
29
Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: 'Je kunt beter afscheid nemen'
7
Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties