Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar blij voor Oranje: 'Een geweldig begin komt de sfeer ten goede'

Laatste update:

Van der Sar schrijft in zijn column voor De Telegraaf dat de dikke zege op Spanje geweldig is voor de sfeer. "Een geweldig begin van een groot toernooi komt de sfeer in een selectie van topvoetballers ten goede, zo weet ik uit ervaring. Boek je een 5-1 overwinning op Spanje en wordt er goed gespeeld dan klagen anderen niet. In 1998 bij het WK in Frankrijk kwamen we door de goede resultaten opeens in een flow. Op zo'n moment vliegt het toernooi voorbij", aldus Van der Sar.

De 130-voudig international van Oranje zegt dat niet iedereen erbij stilstaat dat de spelers van Nederland nu al weken met elkaar optrekken. Het is dan ook fijn dat er een basiskamp is en dat men ervoor gekozen heeft om de paar dagen uit te vliegen richting de andere speelsteden. "Er zijn landen die graag in totale afzondering zitten. Maar dan is er nauwelijks afleiding. Tegenwoordig gaan spelers dan met een PlayStation zitten of ze storten zich op sociale media", weet de oud-doelman.

"Nu kunnen ze na een lunch of diner hun hoofd af en toe buiten de deur steken", zegt Van der Sar zaterdag. "Ze zien het leven in Brazilië, ze kunnen een keer een duik in de zee nemen en voelen de sfeer van het land. Bij het WK in 1998 zaten we met Oranje in Monaco. Daar bewogen we ons ook door het stadje, dronken we koffie op de boulevard of konden we naar de zee."

-
Wint Nederland straks ook van Australië?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
17
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties