Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar blijft waar hij zit en verlengt contract bij Ajax tot medio 2025

Laatste update:

Van der Sar toont zich op de clubkanalen verheugd met zijn contractverlenging. "Ik heb de afgelopen tien jaar erg veel meegemaakt bij Ajax. In die jaren zijn we met de club gegroeid op vele vlakken. Het internationale aanzien is met name dankzij de prestaties van ons eerste elftal enorm toegenomen. Er zit een fantastische organisatie achter die dat mede mogelijk maakt. Ons doel is structureel onderdeel uitmaken van de internationale top. Die reis is nog niet ten einde en ik wil daar graag mijn bijdrage aan blijven leveren", aldus de bestuurder.

In november 2012 begon Van der Sar als directeur marketing van Ajax. Vier jaar later promoveerde hij tot voorzitter van het directieteam. Dat heeft Van der Sar naar behoren gedaan, aldus president-commissaris Leen Meijaard. "Ajax heeft in de zes jaar onder zijn leiderschap een zeer succesvolle periode gekend. De stap in de richting van de Europese top is gezet, maar we zijn er nog niet. Met Edwins ervaring, kennis, kunde en internationale netwerk hopen wij ook de laatste stap te kunnen zetten. Hij is gepokt en gemazeld en we hebben er veel vertrouwen in dat de club onder zijn leiding de komende jaren de stijgende lijn voortzet."

De positie van Van der Sar stond flink ter discussie in de periode van het vertrek van Marc Overmars. Zo zette de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) van Ajax namens de aandeelhouders grote vraagtekens bij de beslissing van Van der Sar en zijn collega-bestuurders om Overmars' contract te verlengen ondanks kennis over mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Van der Sar erkende vanwege die reden getwijfeld te hebben om op te stappen. De 51-jarige bestuurder bleef echter aan en kiest er nu zelfs voor zijn dienstverband te verlengen.

Doet Ajax er goed aan het contract van Edwin van der Sar te verlengen?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties