Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar: 'De een vindt dat we hem te weinig steunden, de ander te veel'

Laatste update:

Algemeen directeur Edwin van der Sar legt uit dat de eerste helft van de competitie niet zo verliep als gewenst: "Daar zijn aantoonbare redenen voor, maar ook andere zaken die de technische staf in onze ogen niet goed deed of waar verkeerde vervolgstappen werden genomen. We hebben deze stap genomen om spelers en het team beter door te ontwikkelen", vertelt hij in gesprek met Ajax Life.

De voormalige doelman ontkent dat het plan om Ten Hag aan te stellen in de zomer al werd gesmeed: "Nee, dat ontstaat. Als je voor iemand gaat, moet je daar vol voor gaan en moet je iemand steunen. Dat blijft altijd lastig. De een vindt dat we Marcel te weinig hebben gesteund, de ander juist te veel. Dat vind ik altijd een arbitrair iets tussen mensen", gaat hij verder. Van der Sar geeft aan dat Ajax een clean break wilde maken om te zorgen dat de achterstand op PSV werd verkleind.

Als dat niet zou lukken, moest er met Ten Hag alvast een basis gelegd worden voor het volgende seizoen en hoewel de achterstand onder de nieuwe trainer alleen maar verder opliep, vindt Van der Sar dat er in bepaalde opzichten zeker progressie is geboekt: "Het was in ieder geval nog niet genoeg om PSV in te halen. Feit blijft dat we bij vlagen té kwetsbaar bleken. Dan miste de ploeg een bepaalde mentaliteit waarmee je drie punten binnensleept."

Vind jij dat Ajax achteraf gezien de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Manchester City
2
Ratcliffe zegt Fernandes om welke speler hij Manchester United heen wil bouwen
6
Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
18
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
35
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
14
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties