Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar: 'Dit gaat de wereld over, dat is veel belangrijker dan geld'

Laatste update:

"We hebben er met Ajax twee keer van verloren en ik heb hier zelf als keeper ook niet mijn gelukkigste tijd gehad. Dan is het fijn als je zo'n resultaat haalt." Maar Ajax is er natuurlijk nog lang niet. "Maar ik denk dat het wel een beetje naar 1995 begint te ruiken." De inkomsten van Ajax in de Champions League stijgen met 14,7 miljoen euro: 12 miljoen euro voor het bereiken van de halve finale en 2,7 miljoen euro voor de zege.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Voor Van der Sar is het een prettige bijkomstigheid, maar meer ook niet. "Dat interesseert me niet. Natuurlijk is het prettig dat je hierdoor transfers kan doen en het salaris van spelers kan verhogen, maar het gaat om het voetbal. Dit is puur sportief geweldig. Voor onze naam, voor de manier waarop we willen en moeten spelen. Dit gaat de wereld over, dat is veel belangrijker dan geld."

"Qua begroting staan we in deze fase van de Champions League onderaan de lijst. Maar Ajax is een grote naam in het voetbal. We kunnen met zijn allen, als voetballend Nederland, trots en blij zijn dat we het weer geflikt hebben", benadrukte de sportbestuurder van Ajax. "Heel gaaf dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. We zijn met een project bezig. Soms lukt het dan niet in één keer. Maar dit is waarvoor je al die jaren werkt, investeert en gezeik hebt. Dan is dit heel lekker.''

Van der Sar hoopt dat Ajax komend weekeinde geen misstap begaat, als de strijd om de landstitel op het spel staat. "Ik hoop dat Erik ten Hag de boys weer scherp krijgt, want zaterdag spelen we tegen FC Groningen. Dan moet er ook weer gewonnen worden."

-

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
12
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties