Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar erkent: 'Indringende gesprekken gevoerd met Keizer'

Laatste update:

"Toen hebben we een aantal indringende gesprekken gevoerd met de trainer en zijn staf, waar ook Marc Overmars als directeur spelersbeleid bij was. Dat lijkt me een normale gang van zaken", aldus de voormalig doelman, die eraan toevoegt dat Keizer niet hoeft te vrezen voor een nieuw spoedberaad na een serie teleurstellende resultaten.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

"Nee, dat moet je niet te vaak doen. Je gaat niet na elke nederlaag je trainer ter verantwoording roepen of met goede raad bestoken." Op de vraag of Keizer baat zou kunnen hebben bij de hulp van de in Amsterdam woonachtige Guus Hiddink, antwoordt Van der Sar: "Om de spelers een aai over de bol te geven, of een schop onder de kont? Die rol heeft hij bij PSV eerder ook al eens vervuld. Maar daar kiezen wij niet voor."

Ajax gaat zaterdagavond op bezoek bij NAC Breda en hoopt zich te herpakken van de 1-2 nederlaag tegen FC Utrecht, voor de interlandperiode. De Amsterdammers wonnen overigens de laatste drie uitduels in de Eredivisie op bezoek bij promovendi, maar van de laatste acht wonnen de Amsterdammers er slechts vier: drie remises, een nederlaag.

Denk jij dat Marcel Keizer volgend seizoen nog de trainer is van Ajax?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
9
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties