Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van der Sar gaat minstens 250.000 en maximaal 550.000 euro verdienen'

Laatste update:

Collee kwam binnen toen Kinsbergen zijn hand overspeelde in de gesprekken met Ajax. De club zal Collee bijna twee ton betalen aan salaris, maar daarmee verdient hij minder dan Van der Sar doet. Tot nu toe was steeds niet duidelijk hoeveel de oud-doelman verdiende bij de recordkampioen: Ajax maakte het niet bekend, omdat hij nog in opleiding was bij de club. Nu weet het Algemeen Dagblad dat het om een kwart miljoen euro gaat.

Van der Sar zal tussen nu en november 2016 minstens 250.000 euro krijgen en maximaal 550.000 euro: afhankelijk van sportieve prestaties en doelen op het eigen werkterrein kan de recordinternational van Nederland een bonus van 300.000 euro verdienen. De functie die Van der Sar nu op zich neemt wordt directeur externe relaties genoemd. De bedoeling is dat hij de bestuurschaos bij Ajax aanpakt en de kampen weer met elkaar verenigt.

Ik denk dat Edwin van der Sar zijn salaris waard is

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
0
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties