Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar heeft veel spijt van vertrek Blind en gaat in op mogelijke terugkeer

Laatste update:

Een broeiend conflict tussen Blind en toenmalig Ajax-trainer Alfred Schreuder leidde kort na het WK tot een definitieve breuk. Het contract van de linkervleugelverdediger werd ontbonden, waarna hij bij Bayern München tekende. "Daley is een fantastische jongen", zegt Van der Sar. "Hij heeft heel veel voor de club betekend. We wensen hem alle succes bij Bayern München. Zijn afscheid bij Ajax had goed moeten zijn. Dat is niet gelukt."

"Dat is een aspect dat de club pijn doet, dat Daley enorm pijn heeft gedaan, en dat absoluut anders had gemoeten." Danny Blind, de vader van de verdediger, zei onlangs dat Ajax tot zijn grote verbazing nooit heeft geprobeerd om aan tafel te komen, om zo het conflict uit te spreken. "Dat is absoluut een goed punt", geeft Van der Sar toe. "Waarom het niet is gebeurd? Het is niet gebeurd. Dat heeft Danny inderdaad gezegd. Het had ons dichter bij elkaar kunnen brengen."

Van der Sar neemt de verantwoordelijkheid daarvoor deels op zich. "Daarvoor zijn eerst de technische mensen (Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, red.), maar uiteindelijk ben je als algemeen directeur natuurlijk overal verantwoordelijk voor", weet de oud-doelman. Blind haalde na zijn vertrek hard uit naar Ajax, dat hij 'gebrek aan leiderschap, empathie en communicatie' verwijt. "Daar ga ik niet op reageren", zegt Van der Sar. "Daar zal ik het met Daley nog wel eens over hebben."

Blind komt ook bij Bayern voorlopig nauwelijks aan spelen toe. De 99-voudig Oranje-international heeft slechts een contract voor een half jaar, maar Van der Sar lijkt geen opening te zien voor een terugkeer. "We hebben met Owen Wijndal voorgesorteerd op de leeftijd die Daley had bereikt en we hebben met Jorrel Hato ook iemand die langzaam gebracht wordt. Een jongen van zestien jaar die het fantastisch doet. Dus ik denk dat dat een gepasseerd station is."

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties