Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar heeft vermoeden wie zondag als coach op de bank zit bij Ajax

Laatste update:

Hoewel het gedwongen vertrek van Schreuder zeker niet uit de lucht komt vallen, heeft Ajax geen directe opvolger klaarstaan. "We zijn ermee bezig. Dit gelijkspel had ik niet verwacht eigenlijk, maar we hadden wel wat scenario's klaar", zegt Van der Sar. "Of het een interne of externe oplossing wordt? Dat kan allebei." Samen met Schreuder wordt ook zijn Duitse assistent Matthias Kaltenbach de laan uit gestuurd.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Zondag moet Ajax op bezoek bij Excelsior. Voorlopig kiezen de Amsterdammers voor een interne oplossing. "Vrijdag zal Michael Reiziger de training oppakken met Richard Witschge. Ik vermoed dat zij zondag ook op de bank zullen zitten", vertelt Van der Sar op de persconferentie. De naam van Peter Bosz valt op de persconferentie. De trainer behaalde in het seizoen 2016/17 met Ajax de tweede plek in de Eredivisie en Europa League en is nu clubloos. "Ik ga op dit moment niet in op namen", aldus Van der Sar.

Hakkelende Van der Sar wordt afgemaakt om schrijnende persconferentie

Edwin van der Sar krijgt meteen na zijn persconferentie felle kritiek op zijn optreden. Lees artikel

De directeur krijgt van Mike Verweij de vraag wat hij zichzelf verwijt. "Wat ik mezelf verwijt? Goede vraag. Nou, er is genoeg, maar ik zou dat niet hier gelijk en plein public neer willen gaan leggen, inderdaad." In zijn interview bij ESPN, vlak voor het persmoment, wordt de Ajax-directeur gevraagd of hij genoeg zichtbaar is geweest. "Dat zal je aan Alfred moeten vragen. Het gaat er niet altijd om of je zichtbaar bent, het gaat er ook om wat je binnenkamers doet en bespreekt, ook met de spelers en de staf."

Niet alleen Schreuder is schuldig aan de crisis bij Ajax. "Ik denk dat we met z'n allen in de spiegel moeten kijken. Naar de zomer: welke spelers zijn weggegaan, welke spelers zijn gekomen? Maar ik denk dat er nog steeds een selectie staat die mee moet kunnen draaien met de top van Nederland." De Telegraaf meldde vlak daarna dat Jong Ajax-coach John Heitinga wordt doorgeschoven naar het eerste elftal als interim-trainer.

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
21
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties