Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar: 'Hij zal als jonge doelman wel naar mij gekeken hebben'

Laatste update:

"Wij zijn natuurlijk twee lange kerels, die in hun jeugd vaak als slungel bestempeld werden. Ik was ook bijna twee meter groot, maar woog amper iets meer dan zeventig kilogram. Het ziet er door onze lengte soms wat houterig uit, maar de efficiëntie telt", aldus Van der Sar in gesprek met Het Nieuwsblad.

"Vermoedelijk zal Thibaut als jonge doelman wel naar mij gekeken hebben. Zo verricht hij ook vaak reddingen met zijn benen", besluit de 129-voudig international van het Nederlands elftal. Courtois hoopt zaterdagmiddag met België te winnen van Ierland; dat duel wordt momenteel afgewerkt in Bordeaux.

Wordt Thibaut Courtois beter dan Edwin van der Sar, denk je?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties