Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar: 'Keeperstrainer worden bij Ajax is voor de hand liggend'

Laatste update:

De komende tijd kijkt de recordinternational van het Nederlands elftal rustig hoe hij zijn toekomst zal invullen. "Dan kun je ook aan tv-werk denken of een coachcursus", vervolgt Van der Sar in De Telegraaf. "Als ik trainer word, zal dat niet gelijk in de hogere regionen zijn."

Van der Sar nam dinsdag deel aan de training van Ajax en verheugt zich op de duels van woensdagavond in de Amsterdam ArenA. Ajax D1 en Manchester United D1 spelen de eerste krachtmeting van de avond en daarna treedt Ajax 1995 aan tegen Oranje 1998. De avond wordt afgesloten met een duel tussen een Dream van coach Sir Alex Ferguson en een Ajax Dream Team.

"Het is leuk om te merken dat het afscheid leeft, dat je wordt gewaardeerd en dat bijna alle uitgenodigde spelers er ook daadwerkelijk zijn", vervolgt de doelman in het dagblad. Van der Sar is ook dolblij dat de ArenA is uitverkocht. "Als je zo'n afscheid krijgt aangeboden, is het toch een nachtmerrie dat er maar achttienduizend mensen zullen zitten. Dankzij de enorme medewerking van velen en de fantastische fans is het hele project super van de grond gekomen."

Meer nieuws

Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
4
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
22
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
109
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties