Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar komt met opvallend verzoek bij samenstellen competitieprogramma

Laatste update:

Volgens Van der Sar doet de KNVB er bij de samenstelling van het competitieprogramma goed aan om de grote wedstrijden in de Eredivisie pas in het nieuwe kalenderlaar in te plannen. Mogelijk kan er dan namelijk wel weer publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden. "De topduels zoals Ajax-Feyenoord, FC Twente-Heracles of FC Groningen-Heerenveen zijn natuurlijk het leukst met toeschouwers erbij. Voor de uitzendingen op televisie is dat ook veel leuker voor de fans. Ik ben er echt een voorstander van om al deze wedstrijden pas na 1 januari te spelen",, zegt Van der Sar vanavond bij de NOS.

Van der Sar wil niet zeggen of hij zijn voorstel ook expliciet heeft neergelegd bij de KNVB. Wel is hij naar eigen zeggen nauw betrokken. "Of ik dat al bij de KNVB heb neergelegd? Nou, ik heb heel veel dingen in Zeist neergelegd. Ik denk dat de KNVB nu bezig is met de competitieplanning", vervolgt de oud-doelman.

Zoals het er nu voorstaat zal er vanaf 1 september weer achter gesloten deuren gevoetbald mogen worden in het betaald voetbal in Nederland. Wanneer er weer toeschouwers welkom zijn, is nog niet bekend. "We zullen vanuit alle overheidsregels ten aanzien van het coronavirus met z'n allen naar een competitiestart moeten gaan toewerken, op een zo eerlijk mogelijke manier", besluit Van der Sar.

Vind jij dit een goed idee?

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
3
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
25
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties