Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar na Klassieker lastiggevallen door 'aanhangers' van Overmars

Laatste update:

Volgens De Telegraaf ging het om vier skybox-bezoekers, die een bijzonder dronken indruk maakten en op weg waren naar een taxi op de parkeerplaats van de Johan Cruijff ArenA. Zij liepen daar Van der Sar en zijn familie tegen het lijf en vielen hem daar lastig. Naar verluidt werd de algemeen directeur van Ajax toegesnauwd dat hij snel Marc Overmars terug moest halen om als technische man te fungeren. Overmars stapte in februari 2022 nog op vanwege grensoverschrijdend gedrag. Uiteindelijk waren beveiligers ter plaatse die het viertal de deur wezen.

De ochtendkrant schrijft dat het incident past bij de 'frustratie' die op dit moment heerst in de Johan Cruijff ArenA. De nederlaag tegen Feyenoord betekent dat het gat met de aartsrivaal is opgelopen naar zes punten, terwijl de Rotterdammers ook nog eens een veel eenvoudiger programma hebben. Er zijn nog acht speelrondes te gaan in de Eredivisie, maar de kans dat Ajax nog aan kop kan komen lijkt nihil. Dat zit Van der Sar, maar ook trainer John Heitinga en de spelersgroep, enorm dwars.

Steven Berghuis verwoordde dat gevoel na afloop van de Klassieker op duidelijke wijze. Hij lijkt te weten dat Ajax een wonder nodig heeft om landstitel nummer 37 dit seizoen nog te kunnen binnenslepen. "Als je reëel bent met het programma van beide teams wordt het heel moeilijk om in te halen, maar je weet nooit", zo liet de Apeldoorner weten in gesprek met Hans Kraay junior van ESPN. "We gaan er alles aan doen om onze wedstrijden te blijven winnen. Feyenoord is ook gewoon in goeden doen. Soms geef je ook de credits aan de tegenstanders. Gefeliciteerd."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties