Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Van der Sar nam me bij de hand, en ik zat bij Cocu op de kamer'

Laatste update:

In september 2004 was Kuyt weliswaar al 24 jaar, maar kwam hij nieuw bij de selectie van Oranje. "Toen ik voor het eerst in Huis ter Duin kwam, nam Edwin van der Sar me bij de hand. En ik zat bij Phillip Cocu op de kamer om te praten over voetbal. Dat helpt je zo om je op je gemak te voelen en je welkom te voelen. Wat dat betreft heb ik die rol nu te vervullen", geeft de aanvaller annex middenvelder aan bij de NOS.

Kuyt zegt dat hij jonge internationals probeert mee te geven wat er voor nodig is, om straks helemaal startklaar te zijn op het WK. Met de vraag of hij nu wel of niet in het vliegtuig naar Brazilië zal stappen is hij niet bezig, zegt hij. "Dat is iets wat je aan de bondscoach moet vragen. Ik weet heel duidelijk waar mijn kwaliteiten liggen en de bondscoach weet waar hij mij kan gebruiken."

Moet Dirk Kuyt mee naar het WK 2014?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties