Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar: 'Niet mijn bedoeling om zeven spelers te verkopen'

Laatste update:

"Economisch gezien was het niet het beste idee. We waren misschien wat terughoudend om geld te steken in oudere spelers en we dachten dat we alles wel konden oplossen met onze jeugdopleiding. Maar we hebben ook teruggegrepen op onze eigen ervaringen, in 1995 (toen Ajax voor het laatst de Champions League won, red.) hadden we een erg jong en getalenteerd team met Edgar Davids, Clarence Seedorf, Overmars, Patrick Kluivert en Frank en Ronald de Boer. Maar we hadden ook Frank Rijkaard en Danny Blind", legt hij uit.

"Zij hadden WK's gespeeld en ervaring in de Champions League. We hebben een beetje teruggedacht aan de successen van '95. We wilden de overdaad aan jong talent koppelen aan ervaring." Erik ten Hag is een van de andere factoren achter de succesvolle resultaten van Ajax, maar hij kreeg in het begin van zijn dienstverband in Amsterdam nog met veel kritiek te maken. Van der Sar en Overmars lieten de trainer in de eerste weken weten dat de ploeg op een aanvallende en avontuurlijke manier moest gaan spelen, zonder al te veel passes opzij en achteruit.

"Hij heeft een duidelijke boodschap van ons gekregen. Nu hebben we een niveau bereikt dat niemand in de buitenwereld eigenlijk van ons verwacht had", gaat de oud-doelman verder. De goede resultaten van Ajax hebben echter ook hun keerzijde, aangezien veel spelers nu in verband worden gebracht met een vertrek. Van der Sar wil hier echter niet nu al bij stilstaan: "Het is niet mijn bedoeling om zeven spelers van dit team te verkopen, we moeten competitief blijven en dit niveau volgend seizoen weer bereiken. Maar het seizoen is nog niet voorbij. Er komt nog een opwindende maand aan waarin we kans maken op drie prijzen."

Denk jij dat Ajax volgend seizoen een team van hetzelfde niveau als dit jaar op kan stellen?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
53
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties