Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar reageert op Ziyech-rel: 'Er is een misverstand geweest'

Laatste update:

De algemeen directeur van de Amsterdammers werd in het programma Rondo door Henk Spaan geconfronteerd met de onderkoelde relatie tussen Ziyech en een deel van de Ajax-fans. "Ik denk dat Hakim heel geliefd is. Er werd eerst door de 'normale' supporters gefloten. Toen ging de harde kern achter hem staan. Daarna werd het omgekeerd. Er is een misverstand geweest. Met elkaar hadden we dat eerder op moeten pakken", zegt de beleidsbepaler over de situatie.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

Na de nederlaag van Ajax op bezoek bij PSV werd de spelersbus in Amsterdam opgewacht door enkele leden van de harde kern. Daarbij moest vooral Ziyech het ontgelden. Van der Sar benadrukt dat de Ajax-leiding de middenvelder altijd gesteund heeft. "We hebben dat bij hem neergelegd. Alleen intern gedaan en niet naar de buitenwereld? Er is emotie en teleurstelling na een verliespartij zeker als je de titel verliest in Eindhoven. Dat doet pijn. Supporter zijn is niet makkelijk in een seizoen waarin veel dingen fout gaan, maar aan spelers mag je niet komen."

Al met al is de kans groot dat Ziyech zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld heeft. Van der Sar weet dat de Marokkaans international aankomende zomer graag een stap hogerop wil maken. "Hij heeft een periode bij sc Heerenveen en FC Twente gespeeld en een carrière opgebouwd. Met Marc (Overmars, directeur spelerszaken van Ajax, red.) heeft hij gesproken over hoe hij zijn carrière ziet. Met het WK in aantocht is het voor Hakim een ander verhaal."

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties