Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar slaat terug: 'Wees dan een kerel en zeg wie je bent'

Laatste update:

Die critici werden in de krant echter niet met naam en toenaam genoemd. "Ik vind dat meneer Van Os het ook niet via de krant had moeten doen, maar die laat tenminste nog zijn naam erbij zetten. Anoniem vanuit de club, daar kan ik niks mee. Wees dan een grote kerel en zeg wie je bent", reageert de 47-jarige Van der Sar nu in De Telegraaf.

De voormalig doelman voegt eraan toe dat het evident is dat Ajax momenteel in een 'lastige fase' zit, maar dat hij verder 'niet inhoudelijk' op de kritiek van onder anderen Van Os wil reageren. "Maar ik sta open voor kritiek. Dat was als speler zo en is als directeur niet anders." Van Os was van 1989 tot 2001 penningmeester bij Ajax en werd uiteindelijk opgevolgd door bankier Hein Blocks.

"Uiteraard heb ik het nog wel naar mijn zin", vervolgt de 130-voudig international van het Nederlands elftal. "Natuurlijk is mijn werk leuker als we winnen. Maar dat geldt ook voor de spelers, de fans en iedereen hier op kantoor en op De Toekomst." President-commissaris Leo van Wijk laat weten dat de Raad van Commissarissen 'achter het door de directie gevoerde beleid' staat. Ook Van Wijk wil echter niet nader ingaan op de kritiek op Van der Sar.

Is Edwin van der Sar de geschikte algemeen directeur voor Ajax, denk je?

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
4
Schrikken voor Koeman: Nathan Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
27
Opmerkelijk: nederlaag in CL-finale levert Borussia Dortmund meer op dan winst
9
Competitieduel Standard Luik afgelast: spelers komen niet opdagen in stadion
6
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties