Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Sar: 'Toen Cruijff belde, wist ik niet of ik dit wel leuk zou vinden'

Laatste update:

"Dat was een geweldig gevoel. De manier waarop we onszelf toen hebben laten zien en ervoor hebben gezorgd dat veel mensen weer aan onze naam denken, was fantastisch", vertelt hij in gesprek met de BBC. Van der Sar ging eind 2012 bij Ajax aan de slag als marketingdirecteur en werd vier jaar later gepromoveerd tot algemeen directeur. De inmiddels 48-jarige oud-keeper twijfelde in eerste instantie of een dergelijke rol wel wat voor hem zou zijn.

"Johan Cruijff belde me destijds op om te vertellen dat er een mogelijkheid was dat Ajax op zoek was naar een oud-speler, met een geweldige carrière, voor een rol in de directie. Ik ben de uitdaging aangegaan. Ik wist niet of ik het wel leuk zou vinden: lange vergaderingen, uren aan de onderhandelingstafel, veel papierwerk, gesprekken met de UEFA, FIFA en de KNVB. Nu loopt alles echter op rolletjes. Ik ben erg blij met deze baan en met de manier waarop Ajax zich ontwikkelt."

Van der Sar werd vanwege zijn goede werk in de Johan Cruijff ArenA de afgelopen maanden met enige regelmaat gelinkt aan een overstap naar zijn oude club Manchester United. De 130-voudig Oranje-international lijkt hier voorlopig echter geen oren naar te hebben: "Ik krijg veel energie van mijn werk bij Ajax. Het is hard werken. Ik denk dat je dit alleen kan doen bij clubs waar je wat mee hebt en ik zit de komende jaren goed in Amsterdam. Dit jaar is fantastisch. We willen een paar keer kampioen worden en daarna zullen we zien wat de voetbalwereld mij nog meer zal brengen."

Denk jij dat Edwin van der Sar in de toekomst ook een directierol zal vervullen bij Manchester United?J

Meer nieuws

Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
7
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
16
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
21
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
27
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties